Andratx es promociona a FITUR com a destinació vacacional familiar i de gran qualitat els 365 dies de l'any

18-Gener-2023

La batlessa de l'Ajuntament d'Andratx, Estefanía Gonzalvo, i la regidora de Turisme, Juana Dols, s'han desplaçat a Madrid per assistir a FITUR amb l'objectiu de potenciar la promoció turística del municipi com a destinació vacacional familiar y de gran qualitat els 365 dies de l'any.

Així, Gonzalvo ha explicat que "Andratx reuneix tots els requisits per ser una destinació on tots els membres d'una família trobin alguna cosa a fer" ja que "la tranquilitat i el clima de desconnexió que tenim conjuguen a la perfecció amb l'oferta cultural, patrimonial, gastronòmica i esportiva" a més de permetre "gaudir de les nostres platges i cales".

"La destinació ideal per a viure qualsevol època de l'any és Andratx perque la matèria primera és de màxima qualitat i la oferta complementària n'està a l'alçada", ha afegit Gonzalvo.

Per la seva banda, Dols ha instat a "elegir Andratx com a destinació de vacances" i s'ha compromés a "seguir treballant per aconseguir que Andratx es matengui com una de les destinacions preferides pels visitants de Mallorca i a seguir avançant cap a la desestacionalització".

Per això, s'han mantingut reunions amb empreses d'oferta complementària com OBESMAR per tal d'incorporar rutes de busseig, amb agències de viatges especialitzades en experiències i amb responsables del programa SICTED de la Secretaría d'Estat de Turisme per tal de millorar la qualitat de l'experiència del visitant, entre altres.