Si ets una empresa, comerç o tens un negoci, reserva un espai a la Fira d'Andratx

23-Febrer-2022

FIRAL’Ajuntament d’Andratx treballa la XXXVIII edició de la Fira d’Andratx que tindrà lloc el 2 i 3 d’abril, quan es preveu una situació sanitària més favorable que ja permeti dur a terme de nou un gran esdeveniment, com és la nostra Fira, recuperant així la seva periodicitat, amb un important punt de trobada gastronòmic com és la celebració del Recorregut de la Tapa i la Jornada Gastronòmica i ampliant el seu format habitual sumant a la seva oferta algunes empreses expositores que tinguin interès a participar enguany amb l’objectiu de contribuir a la dinamització dels diferents sectors econòmics i de donar un impuls als negocis del municipi andritxol.

Restauració. Si tens un restaurant, una cafeteria o un forn al municipi i vols participar al Recorregut de la Tapa i a la Jornada Gastronòmica, apunta’t i envia un mail a firesimercats@andratx.cat, amb les teves dades de contacte i nom de l’establiment, del 24 de febrer al 3 de març, ambdós inclosos.

  • Dia 3 de març, a les 18 h, a la sala de plens de l’Ajuntament, es farà una reunió informativa.

Empresa. Si tens una empresa al municipi i t'interessa tenir un espai per promocionar el teu negoci, apunta’t i envia un mail a firesimercats@andratx.cat, amb les teves dades de contacte i nom de l’empresa, del 24 de febrer al 7 de març, ambdós inclosos.

  • Dia 8 de març, a les 18 h, a la sala de plens de l’Ajuntament, es farà una reunió informativa.

Artesania. Si ets un artesà, mestre artesà o artista i t'interessa participar al mercat artesà, envia un mail a firesimercats@andratx.cat.