L'Ajuntament llança la campanya de bons “QUEDA'T A ANDRATX”

17-Febrer-2023

L’Ajuntament d'Andratx posa en marxa una campanya de dinamització comercial mitjançant el bescanvi de bons de consum sota el lema 'Queda't a Andratx' amb el suport tècnic de la Cambra de Comerç de Mallorca.

Avui, s'inicia el període d'inscripció per part dels comerços del municipi. Els bons, impulsats pel Consistori, són bons de descompte que tenen com a objectiu principal el foment del consum al comerç local d'Andratx i compta amb una partida pressupostària de 80.000 euros.

Els clients, obtendran un descompte de 20 euros per cada compra que realitzin superior als 30 euros. Així, qui realitzi un compra a un establiment adherit al programa tindrà dret a bescanviar un bo per cada 30 euros de compra amb un màxim de 2 bons per persona en un sol establiment o bé en diferents comerços.

Els comerços interessats en adherir-se a aquesta iniciativa poden consultar la pàgina web www.bonsandratx.com on hi trobaran tota la informació detallada.

La batlessa d'Andratx, Estefanía Gonzalvo, ha explicat que "estam satisfets de poder posar en funcionament aquesta campanya que, de ben segur, ajudarà els nostres comerços en els mesos d'hivern que són sempre més complicats" i, com a administratció pública "hem d'estar al seu costat".

En aquest mateix sentit, la regidora de Comerç, Juana Dols, ha conclòs que "esperam que aquesta iniciativa sigui tot un èxit com ja ha passat a altres municipis".