S'ha aprovat el pressupost de 2024

16-Novembre-2023

Aquest matí s'ha aprovat el pressupost per al 2024 de l'Ajuntament d'Andratx. Aquest pressupost no recull cap pujada d'impostos i taxes municipals. El pressupost  constarà de gairebé 26 milions d'euros.

L'Ajuntament d'Andratx incrementarà els contractes per oferir un millor servei públic a la ciutadania. S'incrementen els contractes a escoletes, centre de dia i servei de recollida de residus.

A l'àmbit educatiu i escolar augmenta la partida en ajudes i subvencions. D'altra banda, es manté la mateixa línia d'ajuts creats al pressupost de 2023 quant a ajuts de medi ambient, serveis socials, bons de comerços, remodelació de façanes o adquisició d'habitatges. A més, es crea una partida pressupostària per atendre projectes socials que es realitzin al municipi.

Les inversions municipals augmenten un 131% per rehabilitar els terrenys de pàrquing adquirits, millorar la via pública mitjançant tasques d'asfalt, millorar les instal·lacions recreatives i esportives; i adquirir nous vehicles elèctrics per oferir millor prestació a la ciutadania.

El pressupost va dirigit a oferir un servei millor als ciutadans, millorant el seu dia a dia. Per aquest motiu, es milloren els serveis públics, es faran inversions molt importants i necessàries per al municipi.