CONVOCATÒRIA DE BEQUES DE FORMACIÓ PRÀCTICA PER A ESTUDIANTS UNIVERSITARIS 2020/21

01-Juliol-2021

L'objecte d'aquesta convocatòria és regular les ajudes que concedirà l'Ajuntament d'Andratx a estudiants universitaris per afavorir la seva formació i pràctica professional.

  • L'objectiu prioritari d'aquestes ajudes és completar la formació acadèmica, adquirir experiència i donar suport professional a l'alumne. Per tant, no hi ha vinculació laboral entre l'Ajuntament i l'alumne.

  • Les pràctiques extracurriculars d'alumnes de Grau, Màsters Universitaris i títols propis de la UIB queden regulades per la següent normativa:

    • Real Decreto 592/2014, de l'11 de juliol de 2014 publicat al Butlletí Oficial del Estat número 184 de 30 de juliol de 2014.

    • Acord normatiu del dia 19 de setembre de 2014 de la UIB publicat al FOU número 405 de 17 d'octubre de 2014.

  • Les pràctiques extracurriculars en empreses/entitats suposen l'acolliment a l'Ajuntament d'Andratx d'un/a estudiant universitari/ària, durant un màxim de 650 hores per curs acadèmic, per completar pel que fa a la pràctica la formació acadèmica de l'estudiant.

  • L'objectiu de les pràctiques és la formació de l'estudiant universitari/ària, per tant, no hi ha vinculació laboral entre l'empresa/entitat i l'estudiant.

 

Les sol·licituds es podran presentar d'acord amb el que estableix l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques de les següents formes:

TELEMÀTICAMENT : a través de la Seu Electrònica de l'Ajuntament d'Andratx (https://andratx.sedelectronica.es/) pel seu tràmit específic establert. Per poder dur a terme un registre telemàtic cal disposar d'un certificat electrònic o DNI electrònic o Cl@ve pin. (obligatori per als subjectes obligats a relacionar-se electrònicament amb les administracions per l'article 14.2 i 3 de la llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les Illes Balears, i opcional per a les persones físiques)

PRESENCIALMENT (només per a persones físiques): Al SAC de l'Ajuntament d'Andratx obligatòriament amb cita prèvia que pot sol·licitar a www.andratx.es (de 08:30 a 13:30 de dilluns a divendres) o a qualsevol de les oficines de registre de l'Administració autonòmica, de l'Administració General de l'Estat, de la resta de comunitats autònomes o de les entitats que integren l'Administració local. A més, també podeu enviar la documentació per correu postal (només per a persones físiques). En aquest cas, heu de presentar els documents dins un sobre obert, a fi que el personal de l'oficina de Correus hi pugui indicar, mitjançant el segell oficial, el lloc, la data i l'hora exacta en què s'ha efectuat el registre. Aquestes dades també quedaran anotades en el resguard justificatiu de la presentació

Subjectes obligats segons article 14.2 i 14.3 són: les persones jurídiques, entitats sense personalitat jurídica, els qui realitzen una activitat per la que es requereixi col·legiar-se obligatòriament per als tràmits que realitzen amb les Administracions públiques en l'exercici de la seva activitat professional inclosos els notaris i registradors de la propietat i mercantils, els qui representen a un interessat que estigui obligat a relacionar-se electrònicament amb l'Administració i el personal funcionari de les Administracions Públiques pels tràmits i actuacions que realitzin en la seva condició de funcionaris-es.

El termini serà de 20 dies hàbils de l'endemà de la seva publicació al BOIB.

 

Per a mès informació: https://www.caib.es/eboibfront/ca/2021/11405/651079/convocatoria-beques-de-formacio-practica-per-a-est